dimecres, 20 de setembre del 2023

Presentació

El pròxim diumenge 22 d'octubre teniu una cita ineludible, el XXIII Cros «Ciutat de Gavà», una prova ja consolidada al calendari de Cros de la Federació Catalana d'Atletisme, essent tot un esdeveniment per la Ciutat de Gavà. Novament es desenvoluparà a l'emplaçament estrenat ara ja fa vuit edicions, amb la idea d'apropar més la cursa a la ciutat, i on els atletes trobaran uns circuits que creiem que ens permetrà disputar competicions d'alt nivell.

El Cros «Ciutat de Gavà» permet ja no tan sols gaudir de curses amb els més petits de la casa, també és una fantàstica posada a punt pels atletes de ruta en una prova que permet anar preparant les cames de cara a la nova temporada. I també l'oportunitat per a molts corredors no federats de disputar una prova diferent.


Aquest any, de nou, amb l'experiència adquirida en les últimes edicions, amb la idea de fer-ho més especial i interessant per a tots, us proposem tres circuits adaptats a les diferents categories, amb diferents distàncies i dificultats. Però ja podeu comptar que hi ha de tot, pujades, baixades,... i pels acompanyants un fantàstic servei de bar on podreu trobar entrepans, cafè o refrescos per passar un matí diferent envoltat de natura i esport.

Aquest any al cros la tornem a tenim la «VOLTA SOLIDARIA», una prova no competitiva sense classificació ni resultats que té com a finalitat donar l’oportunitat a tothom de participar en la jornada ja sigui corrent o caminant i compartir l’esforç i les vivències que ens ofereix aquesta pràctica esportiva a l’aire lliure. Tot el fons recaptat anirà destinat als projectes esportius solidaris

Aquest any l'inscripció té un cost de 3€ per a totes les categories, exceptuant la categoria OPEN (10 €) i la Volta SOLIDARIA (5€). Des de fa uns anys la categoria OPEN té com a nom «Memorial José Luis Sánchez», en record de l'històric i benvolgut company del nostre club. Els tres primers classificats en categoria masculina i femenina tindran un premi especial.


Us hi esperem!