dilluns, 2 d’octubre del 2023

AZ-AZEYTUN patrocina el GRAN PREMI

Des de Batea, La Terra Alta. ens arriba Az-Azeytun, un oli d’oliva verge extra empeltre (principal varietat tradicional de la Terra Alta), amb certificat de denominació d’origen protegida (DOP), que s'ha unit al Club Atletisme Gavà per patrocinar la cursa del Gran Premi de la XXIII Edició del Cros «Ciutat de Gavà».



L’oli d’oliva verge extra Az-Azeytun s’obté de les millors olives de les varietats arbequina i empeltre, pròpies de les Terres de l’Ebre (Catalunya). Les magnífiques condicions geogràfiques i geològiques de la zona de l’Ebre afavoreixen el cultiu i la producció d’oli d’excel·lent qualitat i donen com a resultat un producte delicatessen pensat per als paladars més exigents i els gourmets més experts.

Az-Azeytun és un oli jove, amb caràcter, que surt d’arbres vigorosos i de les ganes d’un jove amb empenta, Abel Maijó, un emprenedor vitivinicultor fill de Batea (població de la comarca de la Terra Alta, Catalunya).

Az-Azeytun és un oli de raig, del raig de la terra, del raig de la saviesa de civilitzacions senceres, del raig de la seva il·lusió, que permetrà perpetuar la cultura de l’oli amb saba nova.