dissabte, 10 de novembre de 2018

Presentació

El pròxim diumenge 16 de desembre teniu una cita ineludible, el XIX Cros «Ciutat de Gavà» (5è Cros Comarcal Escolar), una prova ja consolidada al calendari de Cros de la Federació Catalana d'Atletisme i el Consell Esportiu del Baix Llobregat, essent tot un esdeveniment per la Ciutat de Gavà. Novament es desenvoluparà a l'emplaçament estrenat ara fa cinc edicions, amb la idea d'apropar més la cursa a la ciutat, i on els atletes trobaran uns circuits que creiem que ens permetrà realitzar competicions d'altíssim nivell. Enguany el cros torna a ser seleccionat pel G.P. de Cros de la Federació Catalana d'Atletisme.

El Cros «Ciutat de Gavà» permet ja no tan sols gaudir de curses amb els més petits de la casa, també és una fantàstica posada a punt pels atletes de ruta en una prova que permet anar preparant les cames de cara a la nova temporada. I també l'oportunitat per a molts corredors no federats de disputar una prova diferent.Aquest any, de nou, amb l'experiència adquirida en les últimes edicions, amb la idea de fer-ho més especial i interessant per a tots, us proposem tres circuits adaptats a les diferents categories, amb diferents distàncies i dificultats. Però ja podeu comptar que hi ha de tot, pujades, baixades,... i pels acompanyants un fantàstic servei de bar on podreu trobar entrepans, cafè o refrescos per passar un matí diferent envoltat de natura i esport.

Com a novetat, aquest any també tenim al cros la «7a Volta Solidària», una prova no competitiva sense classificació ni resultats que té com a finalitat donar l’oportunitat a tothom de participar en la jornada ja sigui corrent o caminant i compartir l’esforç i les vivències que ens ofereix aquesta pràctica esportiva a l’aire lliure. Tot el fons recaptat anirà destinat al Projecte Matern-Infantil de Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat.

Ja sabeu que la inscripció és gratuïta per a totes les categories, exceptuant la categoria OPEN (10 €) i la 7a Volta SOLIDARIA (3€). Des de l'any passat la categoria OPEN té com a nom «Memorial José Luis Sánchez», en record de l'històric i benvolgut company del nostre club. Els tres primers classificats en categoria masculina i femenina tindran un premi especial.


Us hi esperem!