dimarts, 12 de desembre de 2017

La Crònica i resultats del XVIII Cros «Ciutat de Gavà»

Diumenge al matí ens vam donar cita al bosc de la Sentiu per disputar el XVIII Cros «Ciutat de Gavà». L'entorn i el temps es prestaven per una matinal atlètica fantàstica i la cosa no va defraudar. Des de bon començament, la barreja de l'olor del «Reflex» amb la de la gespa va inundar el terreny, els corredors van anar arribant i els voluntaris, des de les 7 del matí, preparaven l'escenari d'entrega de premis, el bar, el circuit i la zona de regals.
Un Cros que no hagués estat possible sense l'ajuda dels patrocinadors. A més a més dels premis donats per INTERPORT QUINZE i BAUHAUS, l'aportació de CARLIN GAVÀ al premi dels Minis (una fantàstica impressora), cal esmentar la distribució d'aigues a càrrec de CONSUM i de regals a tots els participants per part de CONDIS, CARREFOUR I BIC

Els Open del CAG, contents de participar-hi

Vam començar amb la prova OPEN. El corredor del Dynafit-Torrellenc, Albert Ollé es va imposar en la primera carrera de la jornada, en una nova mostra de la seva bona forma. En noies, la Laura Sánchez es va imposar a la corredora del Gavà Triatló, Aranzazu del Amo, que va fer un últim gran esforç final.

Seguidament, vam tenir la carrera dels Masters (Veterans) juntament amb els Sub18-20, que van deixar-nos grans imatges. Els més grans de la prova van aguantar el ritme dels juvenils i juniors durant un bon tram, tot i que al final es va mostrar la diferència en l'últim tram. L'Adam Maijó i l'Elías Rachidi es van emportar la victòria final, mentre que en noies, la Berta Calabuig i la Laia Casajoana van entrar les primeres.

L'Inici de la Cursa Sub18-20 i Màster
Després d'aquesta altre cursa multitudinària, vam poder observar les curses escolars. El CAG, un dels organitzadors del Cros, va estar representat en totes elles. Cal destacar el paper dels atletes en la cursa Sub16, sobretot en masculí, on hi va haver un final emocionant. Després d'ells, els Sub14 van fer acte de presència, en dues carreres de 2,5km i 1,9 respectivament. El Xavi Rafart, del FC Barcelona, va executar una magnífica prova, essent el guanyador. En noies, la Carla Bisbal va aconseguir el triomf.

Per acabar, van arribar les carreres curtes. Els Alevins, Benjamins i Minis van poder tastar un tros del trajecte, entre 1.5km i 950m. Cal destacar l'actuació de l'Aleix Zurita, primer en categoria Sub12, entrant primer en un últim sprint perfecte. En Minis, el moment més important va ser quan es va procedir al sorteig d'una impressora, cortesia de CARLIN GAVÀ, entre els participants. El premi se'l va endur l'Álex Aragón, del CA Sant Boi.

L'arribada de l'Aleix Zurita en categoria sub12
Just a l'acabar les curses més 'joves', va arribar la cursa Promesa-Senior. El trajecte més llarg pels atletes més preparats. Amb molta solvència, l'ex atleta del CAG i actual de la UA Lleida, Abdelmounim El Houkh, es va endur la victòria amb un temps de 27'33". Seguit en categoria promesa pel nostre Miquel Doménech, sempre en la zona més alta, amb un temps de 28'22".

En noies, amb la participació de les atletes del CAG Alexia Hartman, Marta Castillejo i Yolanda Garcia, la victòria final se la va endura l'atleta Sara Loehr, amb un temps de 23'32".

©Toni Castillejo
Tots els participants, quan van acabar la seva prova, es van aproximar al punt de Regals on van rebre, primer de tot, subministrament d'aigua a càrrec de Consum, i posteriorment grans regals, com ara bolígrafs BIC, tot tipus de articles com ara gorres, dessuadores o samarretes a càrrec de Carrefour i d'altres articles com ara recipients o articles de cuina a càrrec de Condis. 


Aquí podeu consultar els resultats complerts


Hem de recordar que un grapat d'ells van participar en la V Volta Solidària en favor de Càritas Sant Just, una volta on va premiar el bon humor i les ganes de passar-ho bé.

I a sobre vam fer moltes fotos!
clica per veure l'àlbum del club

+ Fotos © Jordi Lacambra aquí
+ Fotos ©Miquel Domenech: Part 1 / Part2 / Part 3 / Part 4 / Part 5
+ Fotos ©Atletisme Català aquí

Els Podis patrocinats del Cros «Ciutat de Gavà»

OPEN FEMENÍ Memorial Josep Lluis Sánchez

1a LAURA SANCHEZ SALAZAR amb 19'22''
2a ARANZAZU DE LAMO VALVERDE amb 20'05''
3a LAURA TERUZZI amb 20'21


OPEN MASCULÍ Memorial Josep Lluis Sánchez

1r ALBERT OLLÉ ALDEGUER 14'57''
2n ROBERTO ROMERO SANCHEZ amb 15'47''
3r OSCAR LUQUE VILLARRASO amb 16'06''


ABSOLUT FEMENÍ 6è Premi BAUHAUS

1a SARA LOEHR MUÑOZ (Sènior) amb 23'32''
2a MARINA GARCIA GONZALEZ (Promesa) amb 23'56''
3a ISABEL RODRIGUEZ CALLEJA (Sènior) amb 24'16''


ABSOLUT MASCULÍ 6è Premi BAUHAUS

1r ABDELMOUNIM EL JOUKH (Promesa) amb 27'33''
2n PABLO GARCIA RAMOS (Sènior) amb 28'15''
3r MIQUEL DOMENECH VILLOLDO (Promesa) amb 28'22''